Lidt om mig selv:

Jeg har altid levet i dette skønne område mellem fjord og skove. Jeg er født og opvokset i Rødding. Har boet i Skive i mine ungdomsår, og jeg bor nu i Dølby lidt udenfor Hem, sammen med min kone, Jeanette og vores to efterhånden store børn på 20 og 22.

Vi bor på et nedlagt landbrug med lidt dyr. Vi har boet her siden  sommeren 1999, hvor vi flyttede fra en lejlighed på 3. sal på Vestervænget til ejendommen på Rudemøllevej.

Til dagligt arbejder jeg som viceskoleleder på Tingstrup Skole, som er en skole med lidt over 500 elever. Derudover arbejder jeg som konsulent i undervisningsafdelingen i Thisted Kommune.

Jeg har tidligere beskæftiget mig med politik som formand for DSU gennem flere år. Derudover har jeg været aktiv i foreningslivet bl.a. som formand for Skive Atletik- og Motionsklub og medlem af Skive Rideklub.

Når jeg ikke er på arbejde eller bruger min tid på politik, nyder jeg en god film, at rode lidt rundt i haven og passe vores dyr eller lave små renoveringsprojekter. Når vi rigtigt skal koble fra, sejler vi en tur. For nylig købte vi en ældre motorsejler, så fritiden bliver også brugt til at sejle på den fantastiske Limfjord, hvor vi kan nyde den flotte natur fra vandsiden. Når jeg altid har været omgivet af vandet fra fjorden, har det længe været en drøm at opleve Salling fra fjordsiden, og jeg er ikke blevet skuffet...

Vi bor et unikt sted med skøn natur, masser af frisk luft og vand omkring os. Der er meget godt at sige om Skive og Salling. Lad os sætte det i spil i fremtiden, så Skive og Salling kan blive eftertragtet at besøge og bosætte sig i.

Del siden