Uddannelse, børn og unge. Sammen er vi stærke

Børnene er vores fremtid


Vi skal have en skole i verdensklasse:

Vi skal have skole i verdensklasse i Skive Kommune. Jeg mener, vi skal fokusere på kerneopgaven i undervisningen og tilføre flere ressourcer til skolerne, så der bliver flere tovoksentimer til at undersøtte undervisningen i klasserne. 


Mad til børnene


Vi skal tilbyde vores børn og unge sund kost på skolerne. At børn og unge er mætte og får den rigtige kost, er vigtigt for deres trivsel og læring i skolerne. En mulighed er at erstatte madpakkerne med madordninger på skolerne, hvor forældrene får mulighed for at købe mad til deres børn til rimelige priser? Det tror jeg vil være til gavn både for børn og deres forældre, der ikke skal smøre madpakke i en ellers travl hverdag.

Gode muligheder for idræt

Der skal være et bredt udvalg af muligheder for borgerne i Skive Kommune til at dyrke idræt og være aktive indenfor foreningslivet. Det er godt for både den fysiske og mentale sundhed.

Det er vigtigt, Skive Kommune understøtter mulighed for at den enkelte får muligheder for at udfolde sine talenter ved, ved at kommunen prioritere gode faciliteter og rammer til både breddeidrættern og eliteidrætten.

Del siden